Fredag 16 juni

Värmen fortsätter och tänk på att dricka mycket vatten. Nu önskar till och med jag att det ska komma regn, det behövs i våra torra marker.
Infoteket har kommit ut med hösten program med lite olika program, bland annat om hur man gör för att klara av att möta en person som inte vill leva längre, att leva med bipolär sjukdom, sexuell hälsa vid rörelsenedsättning och många flera ämnen, bara att klicka på länken nedan.

Infoteket om funktionshinder finns för dig som vill veta mer om funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa. Här kan du få kunskap, vägledning, tips och verktyg för ett fungerande vardagsliv.

Höstens evenemang på Infoteket.

På Infotekets webbplats finns nu hela programmet för höstens evenemang. Och du kan redan nu anmäla dig via webbplatsen. Tänk på att de evenemang som inte är digitala har begränsat antal platser. Så det är klokt att anmäla sig i god tid. Tipsa gärna andra.

https://regionuppsala.se/infoteket/program

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *