Onsdag 14 juni

Idag så är det den Internationella blodgivardagen, den dagen då vi tackar alla som ger av sin tid och sitt blod. GeBlod Uppsala kör nu på en kampanjvecka som du kan läsa om här nedan.

Just nu så är det akut brist på AB-. Den behöver fyllas på omedelbart. Hur är läget på just din blodgrupp, finns det om du skulle behöva? Här är läget just nu: https://geblod.nu/

GeBlod Uppsala

Varmt välkomna till kampanjvecka den 12-15 juni, med anledning av Internationella blodgivardagen den 14 juni. Personalen vid GeBlod Uppsala riktar ett stort tack till alla blodgivare och de företag/organisation, som tillåter anställda att ge blod på arbetstid. Vid GeBlod, Akademiska sjukhuset bjuder vi på glass och godis och i blodtrailern chokladboll och godis. Alla besökare får en gåva under kampanjveckan. 

Internationella blodgivardagen är dagen då alla världens blodgivare uppmärksammas. Under Internationella blodgivardagen lyfts även behovet att fler blodgivare behövs.  I Uppsala behöver vi bli fler som ger blod, så att det alltid finns blod till sjuka och skadade patienter.

Vill bli blodgivare? Anmäl dig här.

Trevlig sommar!

Källa: https://geblod.nu/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *