Tisdag 18 april

Är det så att er förening har förrådsförvaring här hos oss, i så fall så vill vi att ni tar och kikar igenom vad det ni har i förrådet. Det är just nu fullt av diverse möbler och övriga saker som ligger lite utspritt. Vi tänker försöka få lite ordning där så att det blir lättare att komma åt sina saker.

Nytt nummer av Astma- Allergiförbundets medlemstidning Allergia har kommit ut. Här finns lite olika tips om bland annat pollenmedicin och läcker plockmat.

Bjud på läcker plockmat.

Ibland är vardagen lite för mycket och helgerna räcker inte till. Trots att man vet att man får energi av att träffa sina vänner finns inte alltid orken att göra en hel middag att bjuda på. Då kan man ordna en munsbitsmingel.

Då behöver du köpa pollenmedicinen själv.

Många regioner har infört, eller håller på att införa, riktlinjer för när patienter ska få pollenallergimediciner på recept. Vad avgör om du i stället kan bli hänvisad till att köpa receptfritt? Allergia har tagit reda på vad som gäller i landets regioner.

Det här är Allergia.

Allergia ges ut av Astma- och Allergiförbundet, en intresseorganisation för personer med allergi. Förbundet arbetar för en bättre miljö, bättre vård, ökad kunskap och förändrade attityder samt stöder forskning. Medlemmar i förbundet får tidningen, övriga kan prenumerera.

Läs hela Allergia här: https://www.allergia.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *