Onsdag 29 mars

Årsmöten pågår för fullt. Ni kommer väl ihåg att meddela oss vilka ändringar det har blivit. Kika om informationen stämmer här om er förening. Vi har även en “kontaktlista” här på plats. Hör av er för att kolla om den informationen om er styrelse stämmer.
Skicka ett mejl till: jocke.gunnarsson@c.hso.se och linda.sundblom@c.hso.se så kollar vi.

60plus Mässan Uppsala, Fyrishov

29-30 mars 2023

Välkommen till Uppsalas stora seniormässa!

Kl. 10-16 båda dagarna.
Entré: 70kr både kort och kontant.

Äntligen dags för 60plus Mässan Uppsala! För 12:e gången går detta populära mässevent av stapeln i Fyrishov. Intresset för 60plus Mässan ökar för varje år. Det är kul att fler och fler företag i Uppsala med omnejd vill visa upp sig mot er 60plussare. Upptäck – Inspireras och få nya idéer till ett aktivt liv. Under två dagar träffar du massor av utställare från de flesta branscher.

Läs mer här: https://www.60plusmassan.se/17/14/uppsala/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *