Fredag 30 september

Då var det dags igen, igår kom ännu ett nummer av Torsdagbladet ut.
Detta var Janne Wallgrens sista då han går i pension nu. Janne har varit ansvarig utgivare för detta blad. Vi alla här på kansliet, både personal och styrelsen för Funktionsrätt Uppsala län och jag vet att många personer i våra medlemsföreningar tackar Janne för hans insats under dessa 11 år som ombudsman.

Vad som nu kommer att hända med Torsdagsbladet i framtiden, det vet jag inte. Helene Ahlgren har ju varit redaktör för “Tbladet” i några år nu och gjort en jättefin insats även hon och Helene finns ju kvar här. Men vi får låta framtiden visa vad som händer, det ligger i styrelsens händer att avgöra.

Torsdagsbladet finns som vanligt att ta del av i två olika format, en som passar talsyntes och en pdf med bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *