Fredag 6 maj

Igår kom det då ut ett nytt nummer av Torsdagsbladet, dessa kommer varannan vecka med lite olika informationer och inbjudningar. Kika lite längre ned, men först en uppmaning från Neuro Uppsala län om att promenera – alla mår bra att promenera, på det sätt man kan.

Gå, rulla eller spring för mer pengar  till neurologisk forskning! 

Mellan den 6 maj och 6 juni genomförs den årliga Neuropromenaden. Målet med Neuropromenaden är att samla in så mycket pengar som möjligt till forskning om neurologiska sjukdomar och symtom, exempelvis MS, Parkinson, ALS, stroke och polyneuropati.  
 
Deltagandet är enkelt. Ta en promenad – och ge en gåva. Du kan göra det ensam, tillsammans med vänner, arbetskamrater m.fl. Promenaden kan vara fysisk eller digital, du väljer själv. Alla kan vara med!  

Det är anmälningsavgiften som går oavkortat till Neuroförbundets forskningsfond som delar ut medel till neurologisk forskning. Gå in på Neuroförbundets hemsida www.neuro.se och klicka på Neuropromenaden för att anmäla dig. 

Vänliga hälsningar 
Neuro Uppsala län 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *