Torsdag 14 april

Idag så stänger vi redan kl.12.00 eftersom det är skärtorsdag och dag innan röd dag.

Här nedan kan ni ta del av en uppmaning från Funktionsrätt Uppsala läns valberedning.

Dags att nominera till Funktionsrätt Uppsala läns årsmöte 2022.

För att distrikt/länsföreningarna ska få ett så bra inflytande i Funktionsrätt Uppsala läns verksamhet, är det viktigt att föreningarna är med och aktivt arbetar för och påverkar verksamheten i den riktning som man önskar sig.

Med tanke på att Funktionsrätt Uppsala län är en paraplyorganisation som bygger på att bevaka distrikt/länsföreningarnas intressen i regionen, så som habilitering, rehabilitering samt bemötande inom sjukvården vilket har en stor betydelse för våra målgrupper.

Detta är bara ett litet axplock av de uppgifter som Funktionsrätt Uppsala län har att bevaka i samråd med föreningarna för att förbättra för oss alla.

Därför vill vi att fler föreningar ska kliva fram och representera sin förening i Funktionsrätt Uppsala län. Detta gör man bäst genom att nominera någon från sin egen organisation. Har ni någon hos er som är bra på t ex bokföring, (behöver ej sköta bokföringen, finns personal) men som är insatt och kan tolka ett bokslut etc. så är detta ett plus i kanten.

För övrigt önskar vi från valberedningen att få in förslag på personer som är intresserade av att driva regionsfrågor tillsammans med likasinnade.

Era nomineringar vill vi ha in senast den 3 maj till kansliet:

Valberedningen
att: Pia-Maria Hammarling
Funktionsrätt Uppsala län
Kungsgatan 64
753 41 UPPSALA
eller via e-post: lang.birgitta@gmail.com

Valberedningen
För Funktionsrätt Uppsala län

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *