Torsdag 24 februari

Anhörigcentrum i Uppsala kommun har kommit ut med ett nytt nyhetsbrev. I detta nyhetsbrev finns denna bland annat med en presentation av syn och hörselinstruktörerna Linda Zander och Lena Enlund. Även föreläsningar och boktips finns att ta del av.

“Många av oss är anhöriga på något sätt. 
Kommunen har skyldighet att erbjuda stöd till anhöriga vars närstående är långvarigt sjuk, har en eller flera funktionsnedsättningar eller är äldre. Risken för att du som anhörig själv drabbas av ohälsa ökar i relation till omfattningen av den omsorg som du ger. Anhörigcentrum i Uppsala kommun erbjuder stöd för dig som anhörig oavsett ålder. 

Anhörigcentrum erbjuder: – Stödsamtal – Information – Rådgivning – Anhöriggrupper – Egentidsstöd – Programverksamhet med föreläsningar och informationstillfällen – Måbra-aktiviteter“.

Läs nyhetsbrevet här: https://uppsala.powerinit.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *