Fredag 4 februari

Infoteket om funktionshinder – aktivitetstips

Studiefrämjandet Uppsalaregionen ordnar många bra kurser som är anpassade för dig med funktionsnedsättning.

Så här skriver dom själva på sin webbplats: “Vi utgår från våra profilområden djur, natur, miljö och kultur. All vår verksamhet är öppen för alla – nästan. Ibland har vi särskilda aktiviteter för dig som behöver lite extra stöd, eller som vill träffa andra i samma livssituation som du.”

Är du till exempel nyfiken på att skriva så har dom en studiecirkel som heter Orda på stadsbiblioteket. Läs mer om den i vårens program. Det hittar du på deras webbplats 👇www.studieframjandet.se/amnen/halsa-for-kropp–sjal/sarskilda-behov/?region=Uppsala%20l%C3%A4n

#infoteketsaktivitetstips

Tips: Funk-IT Lyftet 📱💻

Det kan vara svårt att betala räkningar, söka efter information, kontakta läkaren, eller köpa bussbiljett via mobilen eller datorn. På den här webbplatsen från Uppsala kommun så kan du få hjälp med att använda digital teknik. Här finns många korta kurser och instruktionsvideor. 👇
www.vardochomsorg.uppsala.se/funkit

Källa och fler tips: https://www.facebook.com/Infoteket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *