Fredag 28 januari

På fredagar så har vi stängt enligt våra nya öppettider. Vi testar ju att ha öppet på torsdagskvällar i stället, då fredagar är en väldigt lugn dag och det kanske gynnar våra medlemsföreningar mer att ha personal på plats en kväll i veckan än en fredag.
Här hittar du våra ordinarie öppettider och kontaktuppgifter.

Igår kom det ut ett nytt Torsdagsblad och det innehåller som vanligt lite blandad information och inbjudningar. Efter Torsdagsbladet så hittar du lite om vad som händer på Infoteket.

Händer på Infoteket

Hej!

Nu är vi igång igen på Infoteket. Vårens första evenemang är redan avklarat. Och redan nästa vecka är det dags för nästa, ett utbildningstillfälle om Intellektuell funktionsnedsättning. Det fick ni information om i förra utskicket, men läs gärna mer om det här:

https://regionuppsala.se/infoteket/hamta-kunskap/evenemang/varen-2022/vad-ar-intellektuell-funktionsnedsattning-if/

Den här våren tänkte vi fokusera lite extra på att få vardagen att fungera. Fanny och Ann från Infoteket kommer att berätta och ge tips på hur man kan förenkla sin vardag med hjälp av kognitivt- och kommunikativt stöd. Det blir en inspirationskväll med tips på verktyg som kan stödja vår förmåga att kommunicera, planera, organisera, komma ihåg och visualisera tid. Användbara tips för alla, oavsett ålder eller funktionsnedsättning.

Förenkla din vardag med kognitivt- och kommunikativt stöd

Onsdag 9 februari kl 18-20
Plats: På webben
Anmälan till: Infoteket@regionuppsala.se
Eller 018-611 66 77
Senast 7/2

_________________________________________________________________

16 februari är det åter dags för Infotekets webbutbildning om autism. Den kommer att ges ytterligare en gång denna termin (torsdag 19 maj, kl 8:30).

Utbildningen vänder sig till dig som inte har så mycket förkunskaper om autism och ger grundläggande kunskap om autism, konsekvenser och lite om vad man kan göra för att underlätta vardagen.

Vad är autism?
Onsdag 16 februari kl 18-20
Plats: Webben
Anmälan till: Infoteket@regionuppsala.se
Eller 018-611 66 77
Senast 14/2

Varmt välkomna!

INFOTEKET OM FUNKTIONSHINDER
Nära Vård och Hälsa
Region Uppsala
www.regionuppsala.se/infoteket
S:t Johannesgatan 28 D
752 33 Uppsala
Tel: 018-611 66 77
Öppet måndagar 12-17, tisdagar 12-17, onsdagar 12-19, torsdagar 12-17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *