Måndag 13 december

Årets eldsjälar för psykisk hälsa är utsedda!


Priset för Årets eldsjäl i föreningslivet går till Anki Kärker med motiveringen:
”Anki stödjer flera föreningar i deras utvecklingsarbete och har en stark tilltro till den egna erfarenheten av psykisk ohälsa som en kompetens. Hon brinner för att hjälpa personer med psykisk ohälsa. Hon är verkligen engagerad och ser till att den hon försöker stötta hittar det stöd den behöver.”

Priset för Årets eldsjäl inom professionen tilldelas Karolina Mark med motiveringen: ”Karolina har inom projekt Brukarmedverkan i Region Uppsala varit aktiv med att lära känna aktiva föreningar och med att utveckla brukarmedverkan i Uppsala län.” 

Petra Rohrer har intervjuat Anki och Karolina. Se vad de har att säga här: 

Årets eldsjälar 2021

Volontärbyråns seminarium om innovativa sociala initiativ och utnämning av Året initiativ 2021

Volontärbyrån har utsett Synskadades Riksförbunds samarbete med att utbilda synskadade till instruktörer mellan Sveriges Civilförsvarsförbund och Synskadades Riksförbund med samverkan från studieförbundet ABF till årets Ideella sociala innovation 2021 💙🤩

Länk: https://www.youtube.com/watch?v=ut_cajTp-4Q

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *