Torsdag 28 oktober

60plus Mässan Uppsala, Fyrishov

17-18 november 2021

Välkommen till Uppsalas stora seniormässa!

60plus Mässan i Uppsala växer och presenterar ännu fler spännande utställare 2021! Intresset för 60plus Mässan ökar för varje år. Det är kul att fler och fler företag i Uppsala med omnejd vill visa upp sig mot er 60plussare. Senast hade vi fantastiska 7000 besökare i Uppsala och vi räknar med lika stort intresse 2021.

Många nya utställare och roliga aktiviteter

Under två dagar ställer 130 av länets och Sveriges mest intressanta och spännande företag ut. Missa inte att träffa företag/ organisationer/verksamheter som ställer ut under teman som hem & inredning, nöje, bygg & boende, kommun & region, hobby & fritid, finans & ekonomi, turism & resor, sport & träning, teknik & motor, olika organisationer, föreningar och politiska partier mm.

Nu ännu lättare för dig som besöker oss

60plus Mässan genomförs i Fyrishov. Det är lätt att komma hit. Bussen stannar utanför och för dig som kör bil finns det gott om parkeringar. Hela mässan ligger i samma lokal, vilket gör det smidigt och enklare för dig som besökare.

Öppettider

10.00 -16.00 båda dagarna

Biljetter

På plats:
70:- både kort och kontant (förköp se nedan)
120:- (2-dagarsbiljett)

Förköp:
Klicka för att förköpa din biljett här!
När du förköper e-biljett ingår garderob i biljettpriset (värde 20 kr)

Förköp din biljett här! istället?

Läs mer här: https://www.60plusmassan.se/17/14/uppsala/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *