Måndag 4 oktober

Nu har vi öppet som vanligt igen, tjoho! Till och med med lite ändrade tider. Vi ska testa och ha kvällsöppet på torsdagar och stängt på fredagar. Men, det pågår fortfarande en pandemi, så det gäller fortfarande att vara uppmärksam på symptom och är du inte vaccinerad, så ska du ta ännu mera hänsyn till de i riskgrupper och de över 70 år.

Måndag-onsdag kl.9.00-16.00
Torsdag kl.9.00-19.00

Vill ni boka konferensrum, ring 018 – 56 09 00, eller mejla till: info@c.hso.se
Även tryckeriet är det full fart på, ring Jocke för att boka tryck 018 – 56 09 14 eller mejla: jocke.gunnarsson@c.hso.se. Söker du någon annan i personalen, styrelsen eller någon av våra medlemsföreningar, kika här: https://hsouppsalalan.org/kontakta-oss/

Nationella allmänna råden för att inte sprida covid-19

Stanna hemma vid symtom

Var uppmärksam på symtom. Om du får symtom bör du stanna hemma och undvika att träffa andra.

Du bör också testa dig för att ta reda på om du har covid-19. Det gäller både vaccinerade och ovaccinerade. Barn som är yngre än sex år behöver inte testa sig.

Om du inte är vaccinerad

Du som är vuxen och inte är vaccinerad bör vara extra noga för att skydda dig själv och andra mot att smittas.

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att vuxna som kan vaccinera sig, men ännu inte gjort det, tarsärskild hänsyn till personer i riskgrupp och de som är över 70 år.

Detta gör du genom att hålla avstånd till andra när så är möjligt, undvika onödig trängsel och särskilt undvika nära kontakter med personer i riskgrupp och de som är 70 år och äldre.

Håll avstånd till andra på din arbetsplats när så är möjligt, och undvik platser med trängsel, till exempel konserter, nattklubbar och större fester.

När du arbetar

Från och med den 29 september finns inte längre någon rekommendation om att arbeta hemifrån.

Men du har fortfarande ett ansvar för att vara vaksam på symtom. Om du får symtom ska du stanna hemma, testa dig och undvika att träffa andra. Det gäller både dig som är vaccinerad och dig som inte är vaccinerad.

Läs mer och källa: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/nationella-allmanna-rad-for-att-minska-spridningen-av-covid-19/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *