Fredag 17 september

Den första veckan avklarad med öppet hos oss sedan vi stängde ned pga pandemin den 17 mars 2020. För ni har väl inte missat att vi har öppnat upp?
Våra öppettider just nu är måndag-torsdag kl.10.00 – 15.00 och fredagar stängt.
Dessa tider gäller tom den 30 september, sen får vi se vad styrelsen bestämmer sig för att vi ska ha för öppettider.

Igår så kom det ett nytt nummer av Torsdagsbladet, finns att kika och ladda ned längre ned. Det var även invigning av Tillgängliga och fiskevänliga Rävsten igår dit några av våra medlemmar var inbjudna.

“På Rävsten arbetar vi tillsammans för en mer tillgänglig skärgårdsmiljö! Rävsten är en ö som ligger i Gräsö skärgård i Östhammars kommun. Här äger och förvaltar Upplandsstiftelsen mark och en stugby på den östra delen av ön. Marken är skyddad genom Natura 2000. Stugbyn arrenderas av Kerstin Söderberg och Thomas Rosen. Tillgänglighetsarbetet finansieras med medel från Europeriska havs- och fiskerifonden och Leader Stockholmsbygd.” http://www.ravsten.se/

Kika på klippet här nedan om Rävsten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *