Onsdag 18 augusti

Då kör vi igång igen. Funktionsrätt Uppsala läns styrelse har bestämt att vi ska öppna upp vårt kansli, såklart med en del restriktioner, återkommer om dessa. Vi ska “coronaanpassa” lite bara innan öppning. Kanske vi kan öppna i början på nästa vecka, hoppas.

Tyvärr så hände det en olycka uppe i vår lokal storan i måndags morse. Hela innertaket rasade in. Varför och hur detta kunde ske, det får utredningen som pågår visa.
Men detta innebär att det ungefär en månad fram inte är möjligt att nyttja denna lokal, kan ta längre tid och det kan vara klart tidigare. Man kan ju fortfarande boka rum ett, två och tre.

Annars så verkar det som att de flesta föreningarna rullar på, en del lite mer begränsade än andra, men några kör nästan på som vanligt. Många föreningar har fått det att fungera med distansmöten, men några går det inte alls för. Det är ju så att alla har inte tillgång till en dator eller kunskapen av olika anledningar.

Ni får gärna dela med er om hur ni har gjort och gör. Ni kanske ska ha en träff som man kan tipsa om här, kan ju kanske locka nya medlemmar till er. Eller varför inte, en annan förening som tycker att det var en bra idé ni hade och tar efter till sin förening. Är bra att kunna tipsa varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *