Fredag 11 juni

Vi fortsätter att hålla stängt pga pandemin to 15 augusti.
Det går ändå att boka tryck av material hos Jocke och det går att boka konferensrum med Linda. E-post: jocke.gunnarsson@c.hso.se och linda.sundblom@c.hso.se.

Vaccination pågår av befolkningen och vi alla hoppas att detta ska göra att vi snart kan leva som vanligt. Tyvärr så har det ju nu kommit in en ny variant “Delta” som är ett orosmoln. Kika här på SVT:s reportage: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/smittan-dyker-men-indiska-mutanten-nytt-orosmoln

Nu kan du äntligen boka din biljett till Mänskliga Rättighetsdagarna i Göteborg!

Årets andra upplaga av Mänskliga Rättighetsdagarna närmar sig med stormsteg och kommer att gå av stapeln 6-7 december på Svenska Mässan i Göteborg. Nu släpper vi ett begränsat antal biljetter till rabatterat pris!
Temat för konferensen är ”Demokrati + mänskliga rättigheter = sant!”, det kommer att bli två dagar späckade med spännande seminarier, utställningar och mycket mer! Säkra din plats på MR-dagarna innan sommaren och ta del av vår boka-tidigt-rabatt. Till och med 8 juli erbjuder vi 10% rabatt på ordinarie priser och hela 20% rabatt om du bokar för en grupp på minst fem personer. Om du bokar senast 8 juli ingår även en biljett till vår digitala plattform från arrangemanget i Uppsala (värde 100kr).

Biljettpriser med boka-tidigt-rabatt

Myndigheter & företag
2 dagar: 2475kr (2200kr/st om du bokar fem eller fler biljetter)
1 dag: 1620kr (1440kr/st om du bokar fem eller fler biljetter)

Ideella organisationer & lärare
2 dagar: 855kr (760kr/st om du bokar fem eller fler biljetter)
1 dag: 675kr (600kr/st om du bokar fem eller fler biljetter)

Alla priser inkluderar möjligheten att se det digitala programmet från MR-dagarna i Uppsala i efterhand. Erbjudandet gäller till och med den 8 juli 2021. Se bokningssidan för fullständiga villkor.

Biljetter med förmånliga priser till studenter, ungdomar under 20 år, arbetslösa och pensionärer kommer att släppas under hösten.
Boka din biljett till MR-dagarna i Göteborg här!

Digitala Mänskliga Rättighetsdagarna i Uppsala – nu endast 100kr!
Nu sänker vi även priset rejält på biljetterna för det digitala programmet från arrangemanget i Uppsala som genomfördes 19-21 april. För bara 100kr får du nu tillgång till vår digitala plattform med över 100 seminarier, ett 80-tal digitala utställningar med mera! Materialet ligger uppe till 20 juli.
Köp biljett till digitala MR-dagarna här!

Planering av MR-dagarna med anledning av Covid-19
Med anledning av den alltjämt pågående pandemin så finns det vissa osäkerheter i hur formerna för genomförandet av MR-dagarna kommer att se ut. Folkhälsomyndighetens senaste prognos är att samhället i stort kan återgå till ett normalläge i september 2021. Det gör att vi vågar tro på att kunna ses i december. Samtidigt är vi ödmjuka inför att prognoser kan komma att ändras och att restriktioner kanske inte lättas så snabbt som vi hoppas.

Utifrån den information som getts från regeringen om öppningen av Sverige ser det i dagsläget ut som att MR-dagarna kan genomföras i stort sett som vanligt. Vi följer självklart utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Om restriktioner kring publikt deltagande kvarstår/införs med anledning av Covid-19 kan arrangemanget komma att genomföras fysiskt men med mindre publik och flödesstyrning i kombination med fler digitala inslag, delas upp på fler platser, alternativt genomföras helt digitalt. Köpta biljetter gäller då för det arrangemang som är möjligt att genomföra.

Källa: https://www.mrdagarna.nu/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *