Fredag 28 maj

ST: En bild på datorskärmen på ett pågående zoommöte där man ser några av deltagarna.

Igår kväll så hade vi (Funktionsrätt Uppsala län) vårt årsmöte. 28st deltagare var med via zoom och telefon. Malin Sjöberg Högrell Regionråd, ordförande sjukhusstyrelsen, ordförande pensionärsrådet, förbundsordförande för Liberalerna Uppsala län, var mötesordförande och Lotte Sederholm var sekreterare. Det var representanter från bland annat Neuro Rehab C-län, Synskadades Riksförbund Uppsala län, Afasiföreningen i Uppsala län, DHR Uppsala länsdistrikt, Prostatacancerföreningen i Uppsala län, Mun- och halscancerföreningen i Uppland, HjärtLung Uppsala länsföreningen, RSMH och Fibromyalgiföreningen i Uppland som deltog.

Nu går vi vidare med detta år och fortsätter med att ta ansvar både för varandra och oss själva. Restriktionerna kommer att börja ändras den 1 juni. Lite rörigt om vad som gäller är det. Här kan du själv ta del av anpassningarna. https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2021/maj/anpassning-av-smittskyddsatgarder-paborjas-1-juni/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *