Onsdag 26 maj

Jösses, idag har hela himlen öppnat upp. Sifo har gjort en anseendeindex gällande organisationer, denna undersökning görs årligen sedan 2011. Men där hittar vi Astma- och Allergiförbundet, Synskadades Riksförbund och Reumatikerförbundet på plats 3,4 och 5. Läs mer om denna undersökning här: https://www.kantarsifo.se/rapporter-undersokningar/sifo-anseendeindex-organisationer-2021

Föreningsgården Ekolnsnäs

Ni vet väl om att man kan hyra föreningsgården Ekolnsnäs både som förening och privat. Detta plus mer finns att läsa på deras hemsida:

Villa Nyström  erbjuder charmiga fest och övernattningslokaler i vår föreningsgård, som ligger i en sjönära idyll mellan Vårdsätra Gård och Skarholmen. Gården har nätverks uppkoppling och wi-fi för konferenser, teambuilding, kurser eller sammankomster av annat slag.

I stora salen på nedervåningen har vi utrymme för max 50 personer samt ett litet konferensrum, kök, toaletter och dusch. På övervåningen finns 4 sovrum med 8 bäddar. Vår stora vackra trädgård intill Ekoln lämpar sig utmärkt för allehanda utomhusaktiviteter och utmaningar

Föreningen Föreningsgården Ekolnsnäs är en lägergård inom funktionshinderrörelsen.”

https://www.ekolnsnas.com/


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *