Torsdag 11 februari

Nu släpps biljetterna till digitala Mänskliga Rättighetsdagarna i Uppsala, 19-21 april!

Nu nylanseras biljetterna till digitala MR-dagarna i Uppsala – boka din biljett idag! Vill du ha tips om vilka seminarier som passar just dig? Eller vill du veta hur programschemat ser ut? Det och mycket mer hittar du i vår digitala programtidning som finns ute nu!

Från och med igår kan du boka din biljett till MR-dagarna som kommer äga rum digitalt den 19-21 april. Biljetten ger dig möjlighet att ta del av över 100 programpunkter på temat, Mänskliga Rättigheter – en fråga om var du bor? Du kommer att kunna se både livesända och förinspelade seminarier, chatta live med utställare och föreläsare samt få tillgång till det digitala utställartorget där du kan nätverka med organisationer och ta del av deras digitala material. Biljetterna till de digitala MR-dagarna ger dig även tillgång till att se inspelade program i hela tre månader efter forumet har ägt rum – perfekt för dig som har svårt att välja eller vill se om ett seminarie!

Priser:
Myndighet & företag 3 dagar: 1300 kr
Ideella organisationer, privatpersoner & lärare 3 dagar: 450 kr
Studenter, arbetslösa, pensionärer, ungdomar upp till 20 år 3 dagar: 145kr
Fri entré för skolklasser!
Vi erbjuder fri entré för gymnasieklasser till MR-dagarna i Uppsalas digitala program. För mer information om hur du gör för att ta del av detta erbjudande kontakta info@mrdagarna.se.

Boka din biljett här

Nu lanseras programtidningen
– läs den digitalt idag!

Leilani Farha, Richard Wilkinson och Josette Bushell-Mingo är några av de som kommer att medverka den 19-21 april. Är du nyfiken på att veta mer om talare, hur schemat för seminarierna ser ut eller vilka organisationer som finns på plats på utställartorget? Vår digitala programtidning är full med intervjuer, tips och information om forumet i april.

Läs programtidningen här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *