Tisdag 8 december

ST: Tre små dekorerade pepparkakshus på en bricka med en liten ljuslykta emellan.

Sakta men säkert så närmar sig julen, denna jul som inte blir som en vanlig jul. Man kommer inte få vara med hela släkten, om man så brukar. En del tycker faktiskt att det ska bli rätt skönt att bara få vara hemma. Det gäller att hålla i och hålla ut. Ta ansvar för dig och dina nära.

Vi fortsätter att ha stängt hos oss till den 28 februari, om det inte lugnar sig väldigt med denna pandemi innan då. Detta är styrelsens beslut. Det går att boka konferensrum och tryck av material, Torsdagsbladet kommer ut varannan vecka.

Kom gärna med tips om aktiviteter eller annat som kan vara till intresse för andra.

Bokning av tryck: jocke.gunnarsson@c.hso.se tfn: 018- 56 09 14.
Torsdagsbladet: janne.wallgren@c.hso.se och helene.ahlgren@c.hso.se
Konferensrum och blogg: linda.sundblom@c.hso.se

Vill du nå någon i styrelsen? Här hittar du kontaktuppgifter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *