Torsdag 3 december

Mänskliga Rättighetsdagarna i Uppsala blir digitala!

Lider du, liksom vi, av svår mötesabstinens och drömmer om tidigare år då du deltagit på Mänskliga Rättighetsdagarna vid den här tiden? Vi kompenserar det med hela två konferenser 2021, en helt digital i april och en i mer traditionellt format i december. Som bonus kan vi även tipsa om en riktigt bra digital konferens med fokus på MR och demokrati som arrangeras den 10 december av vår huvudman, föreningen Ordfront, en försmak på det tema som är satt för MR-dagarna i Göteborg i december 2021.

Digitala MR-dagar i Uppsala 19-21 april
På grund av den ökande smittspridningen och skärpta restriktioner så har MR-dagarna och Föreningen Ordfront, i samråd med huvudarrangörer och lokala värdar, fattat beslut om att MR-dagarna i Uppsala kommer genomföras som ett digitalt arrangemang.

Under det digitala forumet kommer du kunna ta del av vårt breda programutbud med både förinspelade och livesända seminarier där du kan interagera och chatta med de medverkande. Du kommer även kunna nätverka och chatta med ca 80 utställare samt ta del av deras digitala material. Då vår digitala plattform är under utveckling så väntar vi med att släppa biljetter, så att du kan känna dig trygg med vad som ingår innan du bokar.

Digitaliseringen skapar nya möjligheter att nå ut till en bredare publik med de viktiga frågor som lyfts under forumet. Hoppas att vi tillsammans kan fortsätta skapa en relevant och angelägen mötesplats och plattform för mänskliga rättigheter!

MR-dagarna i Göteborg 6-7 december 2021
2021 kommer att bjuda på hela två MR-dagar! Efter den digitala konferensen i april ser vi fram emot att arrangera ett mer traditionellt forum i Göteborg, 6-7 december, under temat Mänskliga rättigheter och demokrati. På vår hemsida, under fliken ”MR-dagarna i Göteborg”, kan du redan nu ta del av information gällande arrangemanget, sidan uppdateras löpande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *