Fredag 27 november

Idag så är det Black Friday, den dagen många går “bananas”. Men det gäller att ha koll på det man tänker köpa. Var fjärde sak som finns att fynda idag är inget fynd, man blir lurad helt enkelt.

Stöd när privatekonomin påverkas av coronaviruset – Konsumentverket har råden

För många innebär coronaviruset en försämrad privatekonomi, på grund av till exempel varsel, arbetslöshet eller minskad inkomst. På den här sidan finns länkar till olika aktörer som kan ge stöd. https://www.konsumentverket.se/om-konsumentverket/vart-arbete/privatekonomi/coronaviruset–ekonomiska-problem/

Här är en film som kortfattat beskriver hur kommunernas budget- och skuldrådgivare arbetar.

Torsdagsbladet – nytt nummer ute nu

Igår var det så dags för ett nytt Torsdagsblad, som vanligt med en hel del olika informationer och tips. Vad gör era föreningar under denna pandemi, har ni ställt in eller ställt om? Mejla till helene.ahlgren@c.hso.se och janne.wallgren@c.hso.se för att dela med er inför nästa nummer av Torsdagbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *