Onsdag 25 november

Någon som har missat Synskadades Riksförbunds söta kalender med årets ledarhundsvalpar? Denna kalender går att beställa.

Årets ledarhundsvalpar

2021 blir det elfte året i rad som Synskadades Riksförbund delar ut kalendern “Årets ledarhundsvalpar”.

I vår kalender kan du se några helt underbart söta valpar. De är morgondagens ledarhundar – för oss en symbol för trygghet och frihet. Kalendern är också vår största informationskampanj och ditt stöd är viktigt i vårt arbete med att förbättra villkoren för alla som har en synnedsättning.

Vill du ge en gåva i samband med din beställning?
Kalendern kostar inget att beställa, istället medföljer ett inbetalningskort om du vill ge en frivillig gåva för att stödja vår verksamhet. Vill du hellre Swisha en gåva kan du välja att göra det i samband med din beställning.

Läs mer och beställ kalendern här: https://www.srf.nu/engagera-dig/stod-oss/hundkalendern/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *