Tisdag 20 oktober

Vi har fortfarande stängt hos oss, men er förening kan boka in möten i våra lokaler.
Kontakta linda.sundblom@c.hso.se eller jocke.gunnarsson@c.hso.se för att boka.

Tryckeriet har öppet tisdag och torsdag eftermiddag.
Kontakta Jocke tfn: 018-56 09 14 eller via e-post: jocke.gunnarsson@c.hso.se för att boka tryckning.

Vad gör era föreningar i dessa pandemitider, har ni ställt in eller ställt om? Vi vill veta vad ni gör, både till Torsdagsbladet och till denna blogg. Mejla till helene.ahlgren@c.hso.se och janne.wallgren@c.hso.se för att ge tips till Torsdagsbladet och till linda.sundblom@c.hso.se för denna blogg.

Pandemin fortsätter, tänk på att fortsätta hålla avstånd, tvätta händer och håll dig hemma om du känner dig sjuk. På 1177 Vårdguiden så finns det ett elektroniskt test där man kan självskatta sina symtom för covid-19 om man har fått några av dessa typiska symptom som påminner om covid-19, men vilka är dessa typiska symptom egentligen?

Testet hittar du här: https://www.1177.se/Uppsala-lan/test

Premiärdatum oklart – SVT Play

Det är augusti 2020 och coronakrisen har tvingat landets teatrar att hålla stängt sedan i mars. På en av Stockholms teatrar repeterar Henrik Dorsin, Johan Ulveson, Vanna Rosenberg och Michael Lindgren med flera inför en premiär. Kruxet är att de inte vet om det blir någon premiär, de är i händerna på Folkhälsomyndigheten och politikers beslut.

Med en blandning av fiktion och verklighet skildrar några av våra mest skarpa och folkkära komiker hur delar av nöjes- och kultursektorn drabbats av coronapandemi. Medverkande: Henrik Dorsin, Vanna Rosenberg, Louise Nordahl, Johan Ulveson, Klas Hedlund och Michael Lindgren.

Kolla här på SVT Play: https://www.svtplay.se/video/28286985/premiardatum-oklart/premiardatum-oklart-avsnitt-1?info=visa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *