Tisdag 8 september

Er förening har väl inte missat chansen att nominera någon SuperB person till FUL:s styrelse, revisor och revisorssuppleant samt valberedning? Läs mer längre ned.

Satsning på digitalt program för biblioteken i Uppsala

Trots pandemin kommer det att bli en höst med ett gediget program på Bibliotek Uppsala. Flera av programpunkterna kommer att erbjudas digitalt med livesändningar och poddar.

Det händer mycket på Bibliotek Uppsala i höst för både vuxna, unga och barn. Dessutom sker en extra satsning för att möta publiken under rådande pandemi.

– Vi ska försöka anpassa programverksamheten så gott det går. Bibliotek Uppsala vill fortsätta vara en relevant plats där litteratur och samhällsfrågor diskuteras, trots pandemin, säger Madeleine Banks, producent.

De flesta programpunkter kommer att erbjuda ett begränsat antal platser som går att boka.

– I dagsläget får vi i och med restriktionerna endast plats med en liten publik på våra bibliotek. Så därför kommer vi att komplettera vissa program digitalt, antingen som livesändningar eller som poddar. Vissa program spelar vi in och lägger ut på webben. Läs mer här: https://bibliotekuppsala.se/web/arena/kalender#/

Till föreningar som är medlem i Funktionsrätt Uppsala län

Föreningarna inbjuds till och uppmanas att nominera (föreslå) personer till de personval, som årsmötet för Funktionsrätt Uppsala län (torsdag 17 september 2020) ska göra.

Årets valberedare är Birgitta Lång (Sammankallande), Lena Thorén och Pia-Maria Hammarling.

Birgitta Lång
Snickar Anders väg 1
743 94 Skyttorp
Telefon: 070 – 415 76 08
E-post: uppsala@fibromyalgi.se

Nomineringarna ska vara valberedningen tillhanda via post, fax eller e-post senast den 10 september 2020. (se bifogad blankett för adressuppgifter). Klicka här bredvid för mer info från valberedningen.

Föreningarna kan även nominera personer från andra föreningar än den egna. Nominerade personer måste vara tillfrågade, samt ha accepterat nomineringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *