Måndag 7 september

Ny vecka och förhoppningsvis en bit närmare ett slut på denna pandemi. Fast det kommer ta tid innan den är över, eller kommer den någonsin att går över? Får se hur det går med framställningen av ett vaccin.

På lördag så är det dags för Uppsalas stora event “Kulturnatten”. I år har även detta event fått ställa om sig, som så många andra möten/träffar/konserter fått göra.

Kulturnatten Uppsala

Välkommen att ta del av Kulturnatten Uppsala som äger rum den 12 september. I år arrangeras Kulturnatten digitalt. Programmet med länkar till respektive programpunkt läggs upp kl 10.00 och finns tillgängliga till kl 00.00. Upplev musik, spännande dansföreställningar, roliga barnaktiviteter och mycket mer!

Ladda ned Kulturnattens programtidning

Vad är Kulturnatten?

Uppsalas största kulturmanifestation, Kulturnatten, är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

Uppsala kommuns kulturnämnd ansvarar sedan 1989 för kulturnatten och Destination Uppsala samordnar evenemanget sedan 2011.

Destination Uppsala ansvarar för övergripande samordning, invigning, planering, information till arrangörer, sponsorsavtal, marknadsföring, press, ansvar för webbinformation samt utvärdering och planering inför kommande år.

Alla är välkomna att delta med ett kulturevenemang.

Källa: https://kulturnattenuppsala.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *