Måndag 17 augusti

Vi fortsätter tyvärr att hålla stängt. Får se vad styrelsen tar för beslut den 20 augusti.
Här nedan följer lite information från Infoteket.

Hej!

Hoppas ni alla har haft en bra sommar, trots omständigheterna. På Infoteket är vi i alla fall redo för en ny spännande höst. Men denna höst kommer inte riktigt se ut som vanligt. Med anledning av corona-läget anpassar vi oss efter Region Uppsalas riktlinjer när det gäller evenemang. I skrivande stund är det ännu oklart om vi kommer kunna ha evenemang med publik. Därför kan delar av programmet komma att ändras till annan form eller helt ställas in. Vår ambition är att försöka genomföra så mycket av dem som möjligt och ställa om till digitala föreläsningar när det är möjligt. Om inget annat anges, anmäl er som vanligt så kommer vi att meddela om det sker någon förändring. Vi hoppas och tror att ni förstår och har överseende med detta.

Höstens program skickas ut inom kort!

Vi startar hösten med två helt digitala föreläsningar! Till dessa behövs ingen anmälan. Man klickar sig in på länken som finns under respektive föreläsning på hemsidan. Vid frågor, tveka inte att kontakta oss på Infoteket!

I den första får vi lära oss mer om epilepsi. Moa Westin och Ulrika Ehn, sjuksköterskor från habiliteringens medicinska enhet, ger oss grundläggande fakta. Vi får lära oss om olika typer av epilepsi, hur det kan yttra sig, behandling och hur det påverkar vardagslivet.

Vad är epilepsi?

Tid: Onsdag 26 augusti kl 18-20

Plats: På webben: https://regionuppsala.se/infoteket/hamta-kunskap/evenemang/vad-ar-epilepsi/

____________________________________________________________________________

I nästa webbsända föreläsning berättar My Säfström, psykolog på habiliteringen, om autism hos barn och vuxna. My går igenom diagnoskriterier, vad som är specifikt för autism och vilka svårigheter det kan medföra i vardagen. En grundföreläsning för alla som vill lära sig mer om autism.

Autism hos barn och vuxna

Tid: Onsdag 2 september kl 18-20

Plats: På webben: https://regionuppsala.se/infoteket/hamta-kunskap/evenemang/autism-hos-barn-och-vuxna/

Hoppas ni är med oss på webben!

INFOTEKET OM FUNKTIONSHINDER

Nära Vård och Hälsa
Region Uppsala
www.regionuppsala.se/infoteket
S:t Johannesgatan 28 D
752 33 Uppsala
Tel: 018-611 66 77
Öppet måndagar 12-17, tisdagar 12-17, onsdagar 12-19, torsdagar 12-17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *