Fredag 26 juni

Igår var det så dags för det sista Torsdagsbladet innan “den riktiga” sommaren tar fart. Nästa nummer kommer först den 27 augusti. Men detta nummer innehåller som vanligt lite blandad information och inbjudningar. Önskar du kika i ett äldre nummer, klicka här för Torsdagsbladets arkiv.

TBladet 25 juni docx.
TBladet 25 juni pdf.

Tryckeriets öppettider – trots denna pandemi

Tryckeriet är tills vidare bemannat tisdagar och torsdagar under främst eftermiddagar. Med undantag för de veckor som Jocke har semester, vecka 29-30 och vecka 33-34.

Om din förening vill ha hjälp med tryck och/eller utskick kan du kontakta Jocke på telefon: 018 – 56 09 14 eller via mejl, jocke.gunnarsson@c.hso.se

Träffa politiker som cyklar till sommaren

Idag kommer några av länets ledande politiker tillsammans med företrädare för Upplandsstiftelsen uppmärksamma cykelrutter för rekreation och turism genom att göra en cykeltur på cirka 15 kilometer på lämpliga cykelvägar till cykelvänliga besöksmål.

Region Uppsala och Upplandsstiftelsen undersöker möjligheterna att utveckla cykelrutter för cykelutflykter i länet. Både för att det är ett trevligt sätt att ta sig till naturen och för att cykla bidrar till stärkt folkhälsa. Cykelleder ska bli mer trafiksäkra och ger en trevlig upplevelse längs vägen. De passerar ofta både sevärdheter och service och Uppsala län bjuder på många slingor där man antingen kan ta sig från en plats till en annan eller öka tillgängligheten genom att nyttja kollektivtrafiken.

Deltagare på dagens cykelrutt:

Emilie Orring (M), ordförande regionstyrelsen

Johan Örjes (C), ordförande Trafik- och samhällsutvecklingsnämnden

Jenny Lundström (MP), ordförande Upplandsstiftelsen

Thomas Bertilsson, VD Upplandsstiftelsen

Läs mer här: https://via.tt.se/pressmeddelande/traffa-politiker-som-cyklar-till-sommaren?publisherId=3235664&releaseId=3279169

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *