Torsdag 18 juni

pexels-photo-51548.jpeg
Foto av Freddie Ramm pu00e5 Pexels.com

Idag så inleds en av årets mest intensiva trafikhelger. Trots denna pågående pandemi och restriktioner med inställda midsommarfiranden, så kommer det vara många ute i trafiken. Så ska ni ut och åka, ta det lugnt och håll avstånd i trafiken.

Den Internationella picknickdagen är det idag. Så varför inte fixa ihop en picknickkorg med lite go´saker, ta dig ut och mys.

Funktionsrätt Uppsala län fortsätter att ha stängt på grund av denna coronapandemi, hur länge till vet ingen. Vårt tryckeri har dock öppet under begränsade tider. Kontakta Jocke för att boka tryck, telefon 018 – 56 09 14, e-post: jocke.gunnarsson@c.hso.se.
Direktkontakt med din förening, klicka här, för kontakt med Funktionsrätt Uppsala läns styrelse eller personal, klicka här.

Trevlig midsommar önskar vi er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *