Onsdag 27 maj

Nu har Hanna Fredholm varit i farten. Det är hon som har snyggat till sidan. Jättesnyggt! Tänk om jag kunde sånt, man kanske kan få gå en kurs nån gång. Detta med kurser, det får vi ta när denna pandemi är över. Snart så. Hanna sitter som ersättare i Funktionsrätt Uppsala läns styrelse.

Ni kommer väl ihåg att meddela oss eventuella ändringar i era styrelser. Alla föreningar har inte lyckats att få till ett årsmöte än, men ni som har. Skicka till linda.sundblom@c.hso.se om det är så att ni har nya eller avhoppade personer i era styrelser.

Tandvårdshjälpen

Har du en sjukdom eller funktionsnedsättning som påverkar dina tänder?

Du vet väl om att det finns ett ekonomiskt stöd till tandvård att söka. Stöden som finns är Särskilt tandvårdsbidrag och Tandvårdsstöd för långvarig sjukdom/funktionsnedsättning. Läs mer på 1177.se/tander

Läs här: Tandvård om du har en funktionsnedsättning

Läs här: Tandvård i samband med sjukdomar och sjukdomsbehandlingar

Läs här: Tandvård om du har stort omvårdnadsbehov i dagliga livet

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *