Måndag 18 maj

Ny vecka och vi fortsätter att ha stängt. Men ni kan kontakta oss personal på Funktionsrätt Uppsala län ändå, kika här för kontaktuppgifter. Även “FUL:s” styrelse kan ni kontakta och dessa kontaktuppgifter hittar ni här. Önskar ni kontakt med någon annan förening kika här för att hitta kontaktuppgifter till dessa.

Infotekets nyhetsbrev nummer 5 2020.

Infotekets planering inför höstens aktiviteter är nu klar. Nytt för nästa termin är särskilda utbildningstillfällen inom områdena intellektuell funktionsnedsättning och autism.

Det blir också mer fokus på digitala möjligheter att ta del av Infotekets evenemang. Du kan redan nu se och lyssna på webbsändningar från några av vårens genomförda föreläsningar. Det kan du läsa mer om i detta nyhetsbrev.

80 000 har sett Infotekets filmer om olika funktionsnedsättningar

Infotekets filmer om olika funktionsnedsättningar både förklarar och berör. Alla filmer har setts tusentals gånger på Youtube. Filmen om autism har 37 600 visningar. Passa på att se dem och lär dig mer om:

– Autism
– OCD (tvångssyndrom)
– Intellektuell funktionsnedsättning
– Bipolär sjukdom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *