Måndag 11 maj

Måndag igen och vi fortsätter att jobba på hemifrån. Ni har väl inte missat att vi har tryckeriet öppet fast på begränsade tider. Kontakta Jocke Gunnarsson för mer information telefon: 018-56 09 14 eller via e-post: jocke.gunnarsson@c.hso.se.

Uppdrag Psykisk Hälsa

Är många som i dessa tider och även i “vanliga” tider mår psykiskt dåligt. Uppdrag Psykisk Hälsa är ett projekt mellan SKR och regeringen där de samarbetar för att stärka den psykiska hälsan. De som arbetar inom projektet Uppdrag Psykisk Hälsa är också en del av avdelningen för Vård och omsorg på SKR. På Uppdrag Psykiska Hälsa hemsida så finns det en stödlista: Psykisk hälsa i kristid. På dessa sidor finns det samlad information, råd och tips kring psykisk hälsa, i samband med covid-19. Det finns råd och länkar anpassade för olika målgrupper och behov.

https://www.uppdragpsykiskhalsa.se/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *