Tisdag 14 april

Funktionsrätt Uppsala län fortsätter att hålla stängt i förebyggande syfte pga Covid-19. Vi som kan jobbar på hemifrån med det som går. Det är lite tyst och tomt att sitta här hemma, men vad gör man.

krisinformation.se så hittar du blandad information om bland annat Covid-19 på olika språk, om du är orolig och viktiga telefonnummer. Även annan information finner man här. Även om det inte märks direkt, så händer det faktiskt andra saker.

Just nu är det risk för gräsbrand pga gammalt fjolårsgräs. Så här blev det hemma hos mig för ett par helger sedan när grannen “bara” skulle elda lite gammalt ris. Det fick komma brandmän från både Björklinge och Skyttorp. Detta slutade som tur var väl, men ta det försiktigt.

ST bild: En åker som det brinner i och några bostadshus i bakgrunden.

Brand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *