Fredag 3 april

Vi fortsätter att ha stängt och jobbar på hemifrån med det som går. Igår som kom ett nytt nummer av Torsdagsbladet ut. Innehåller som vanligt lite blandad info. Vi tar gärna emot tips om vad just er förening gör nu när man inte ska ses “på riktigt”. Neuroföreningen Uppsala-Knivsta ska på måndag ha en medlemsträff och fika tillsammans via nätet. Smart!

TBladet 2 april 2020 doc.
TBLadet 2 april 2020 pdf.

ABF:s årsmöte 2020 – skjuts fram

Med anledning av Coronapandemin har ABF i Uppsala läns styrelse fattat beslut om att skjuta fram 2020 års årsmöte från det inplanerade datumet den 20 april till hösten då det genomförs vid samma tillfälle som halvårsmötet. Kallelse till höstens årsmöte och halvårsmöte kommer innan juni månads utgång.

Mvh
Mikal Styrke
Verksamhetsledare
https://www.abf.se/distrikt–avdelningar/abf-i-uppsala-lan/

Informationssatsning om det nya coronaviruset

Myndigheten för samhällsskydd och beredskaps (MSB) har fått i uppdrag av regeringen att genomföra en stor informationssatsning för att nå ut med samordnad information om det nya coronaviruset. Satsningen genomförs tillsammans med Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen och en lång rad andra aktörer. Målet är att nå en så stor del av Sveriges befolkning som möjligt. Mer om detta hittar du här.

På Myndigheten för samhällsskydd och beredskaps (MSB) sida, hittar man även information och stöd för aktörer i samhället. Bla föreskrifter om omsorg för barn med vårdnadshavare i samhällsviktig verksamhet, stärkt frivilligstöd till kommunerna mm. Det hittar du här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *