Torsdag 26 mars

Vi fortsätter med stängt hos oss. Även om du är hemma, så gå ut och gå, njut av naturen.

Fullmakt till privatpersoner – apoteksärenden

Du som som vill ge en annan privatperson fullmakt att sköta dina apoteksärenden kan använda blanketten eller använda tjänsten Läkemedelskollen.

Vi samlar coronaberättelser

Pest, ryska snuvan och spanska sjukan. Mänskligheten har många gånger i historien hotats av epidemier. Just nu befinner vi oss mitt i en pandemi, coronaviruset, som påverkar människor världen över. Nu vill Nordiska museet bevara dina erfarenheter för framtidens forskare.

Vem som helst kan bidra med sin berättelse, såväl i text som i bild. Det gäller både dig som känner dig påverkad av virusets framfart och dig som inte upplever dig särskilt påverkad. Ditt bidrag blir ett tidsdokument och hamnar i museets samlingar.

https://www.nordiskamuseet.se/artiklar/vi-samlar-coronaberattelser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *