Onsdag 11 mars

Corona – Corona – Corona – Alla pratar om Corona. En del mer rädda än andra.
Man måste ta allas oro på allvar, men vi måste ju leva också. Här kör vi på med möten ändå, HjärtLungföreningen, Osteoporotiker i Uppsala län, DHR Uppsala lokala föreningen, Synskadades Riksförbund Uppsala län, Neuro Uppsala-Knivsta, Diabetesföreningen Uppsala och Funktionsrätt Uppsala län har varsina möten. Ge makten vidare har två olika möten.

60plus mässan – Uppskjuten

60plus Mässan i Uppsala ställs in – flyttas till 2-3 september!
Det är med en enorm besvikelse vi måste meddela att 60plus Mässan i IFU Arena, Uppsala 25-26 mars inte kommer att genomföras som planerat utan flyttas till 2-3 september, samma plats!

Vi har under senaste veckorna följt utvecklingen av Coronaspridningen extra noga, och även varit i kontakt med myndigheter vilka avrått ett sådant event denna period.
Vi har in i det längsta varit optimistiska att det inte skulle påverka genomförandet. Med hänsyn till att 60plus mässan vänder sig till just länets seniorer, som också är en riskgrupp, skulle ett evenemang som detta kunna äventyra både er besökares och även utställares hälsa och välbefinnande.

Så genom att myndigheternas nu utökat samhällsrisken till ”Mycket hög” har vi idag tagit beslutet att inte genomföra 60plus Mässan 25-26 mars utan flytta den till 2-3 september.

Det är ett mycket svårt beslut för oss, då vi har arbetat länge med förberedelserna inför mässan och att göra mässan till ett extra roligt event i år! Men för oss är det alltid viktigast att hälsan och säkerheten för er besökare, utställare, personal mfl kommer i första hand.

Hoppas ni alla kan ändra till nya mässdatumet i almanackan och känna er så välkomna till 60plus Mässan efter sommaren!

Önskar er alla en god hälsa!
Pia & Laila / Arrangörer 60plus Mässan

https://www.60plusmassan.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *