Tisdag 11 februari

Idag så kommer det att finnas personal från Infoteket här. Infoteket är ute på en ”turné” för att undersöka hur de kan utveckla Infotekets verksamhet. De står bland annat på olika plaster och intervjuar personer om vad man kan behöva för stöd och tjänster för att må bra och få sin vardag att fungera.

Som vanligt så har vi även några möten, det är Stroke Uppsala, Glaukomföreningen i Uppland, HjärtLungföreningenoch Neuro Uppsala-Knivsta som har varsitt möte. Ge makten vidare går ut hårt och har två olika möten.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s