Måndag 10 februari

Men, hur fort går inte helgen, måndag igen.
Idag så har Reumatikerföreningen sittgympa och paraffinbad uppe på “storan”. HjärtLungföreningen och “IFS” Intresseföreningen för schizofreni och andra psykossjukdomar har varsitt möte.

Välkommen till Föreningen Föreningsgården Ekolnsnäs

Vi kan erbjuda charmiga fest och övernattningslokaler i vår vackra föreningsgård, som ligger i en sjönära idyll mellan Vårdsätra Gård och Skarholmen. Gården har nätverks uppkoppling och wi-fi för halvdags eller heldagskonferenser, teambuilding, kurser eller sammankomster av annat slag. I stora salen har vi utrymme för 30-50 personer. Vi har 1 lille konferensrum. Vår stora vackra trädgård intill Ekoln lämpar sig utmärkt för allehanda utomhusaktiviteter och utmaningar.

Ta reda på mer via deras hemsida: https://www.ekolnsnas.se/index.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *