Onsdag 5 februari

Snö – vad hände? Jo, men det är ju vinter, egentligen.
Även idag är det full fart i huset. Funktionsrätt Uppsala län, HjärtLungföreningen, Hörselsladades förening avd Vuxendöva, Synskadades Riksförbund Uppsala län, Afasiföreningen i Uppsala län och FUB har varsitt möte. Ge makten vidare kör på två olika möten.

Jämför priser på tandvård

Det är fri prissättning på tandvård. Tandpriskollen gör det enklare för dig som patient att jämföra priser mellan olika tandvårdsmottagningar. De priser som visas på Tandpriskollen baseras på de priser tandvårdsmottagningarna rapporterat till Försäkringskassan för utförd tandvård. Tandpriskollen drivs av Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV.

https://tandpriskollen.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *