Onsdag 29 januari

Fullt i hela huset. Helen bemannar reception på förmiddagen, för att sedan avlösas av Finn.

Ge makten vidare har tre olika möten idag och HSO Uppsala kommun har två. Synskadades Riksförbund Uppsala-Knivsta, DHR Uppsala lokalt, Neuroförbundet Uppsala län, Astma- Allergiföreningen Uppsala län och Synskadades Riksförbund Uppsala län har varsina möten.

Så påverkar sociala medier ungas psykiska hälsa

Digitala medier utgör idag en central del av livet för många barn och unga. Men hur påverkas egentligen deras psykiska välmående i en digital värld? Det har en ny rapport från den ideella föreningen Mind undersökt. Vi gästas av psykologen och författaren Siri Helle, som varit med och skrivit den här rapporten.

Kika på klippet på TV4 här: https://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/s%C3%A5-p%C3%A5verkar-sociala-medier-ungas-psykiska-h%C3%A4lsa-12523515

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *