Torsdag 23 januari

Lite lugnare idag än igår, endast Reumatikerdistriktet I Uppsala län och Funktionsrätt Uppsala län som har möten.

Stadsförnyelse på g

Denna vecka har gågatan (södra delen) fått mycket uppmärksamhet medialt. Inom en snar framtid kommer det första spadtaget tas för att höja gatan.
Samtidigt som gatan höjs förbättrar vi gågatans utformning. Vill du läsa mer kan du göra det på vår hemsida: https://uppsalacity.se/stadsfornyelse/

Seniorrestauranger

Är du sugen på att äta lunch på seniorrestaurang? I tisdags öppnade restaurangen på Bernadottehemmets omsorgsboende för alla.

Måltidsservice driver 7 seniorrestauranger i Uppsala. Under februari och mars kan du också äta lunch i tre skolrestauranger i Uppsala.

Alla som vill är välkomna till våra seniorrestauranger och det är inte nödvändigt att ringa innan du besöker oss. Restaurangerna är öppna för alla åldrar och vi välkomnar både nya och trogna gäster. En seniorlunch i någon av Måltidsservice seniorrestauranger kostar 60 kronor, andra gäster betalar 85 kronor.

Se karta med alla seniorrestauranger och träffpunkter i Uppsala kommun (PDF, 2 MB)

(Björngårdens restaurang stängde 31 december 2019.)

Lunch i skolrestaurang

Under våren 2020 kan du som senior även äta lunch i några av våra skolrestauranger. Från måndag 3 februari till och med fredag 3 april kan du som är 65 år eller mer äta lunch i Almungeskolans restaurang, i Nannaskolans restaurang och i Gåvstaskolans restaurang. En lunch inklusive kaffe kostar 50 kronor och du betalar med swish. Det går även bra att betala med kupong inköpt i någon utav våra seniorrestauranger. Maten som serveras är grundskolans meny och lunchen serveras enligt nedan klockslag.

Under vecka 8 är det sportlov och då har Nannaskolans restaurang stängt.

Alla åldrar är välkomna, luncherna kostar 60 kronor för dig över 65 år och 85 kronor för övriga. Du kan också köpa med dig en matlåda. Läs mer om seniorrestaurangerna https://maltidsservice.uppsala.se/vara-kok-och-restauran…/…/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *