Tisdag 14 januari

Idag så har Ge makten vidare och Neuro Uppsala-Knivsta möten. Synskadades Riksförbund Uppsala län och Föreningen Balans Uppsala län har varsitt styrelsemöte. Afasiföreningen i Uppsala län har Mötesplats Afasi på “storan” och Stroke Uppsala har en medlemsträff.

Anmälan till Patientnämnden

Hej!
Känner ni någon som gjort en anmälan till patientnämnden?

Jag blev uppringd av en journalist från SVT, April Caarph, som ska göra ett inslag om anmälningar till Patientnämnden som har ökat det senaste åren. Hon vill gärna komma i kontakt med någon som har gjort en sådan anmälan och som vill träda fram. Det går också att vara anonym, om det behövs. Hon har en deadline på torsdag, så det måste vara denna vecka.
Hennes kontaktuppgifter är Tel. 018-17 40 71, e-mail: april.caarph@svt.se

Vänliga hälsningar
A-C Neuro Uppsala-Knivsta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *