Torsdag 12 december

Dagens möten står följande för, Hörselskadades förening avd Vuxendöva, Psoriasisförbundet Uppsala län och Stroke Uppsala. Ge makten vidare har två olika möten.

Riksförbundet Cystisk fibros – Riksförbundet för dig som har CF eller PCD, är anhörig eller bara vill veta mer.

Riksförbundet Cystisk Fibros (RfCF) är en organisation som arbetar för ett bättre och friskare liv, både för de som har cystisk fibros (CF) eller primär ciliär dyskinesi (PCD) och för deras familjer. Det gör vi på en rad olika sätt; bättre och tydligare information, vi involverar barn och unga, ordnar aktiviteter som skapar samhörighet och ger stöd, och genom våra fonder ger förbundet ekonomiskt stöd till vårdutveckling och forskning.

Projektet Podden Osynligt sjuk

Projektet Podden Osynligt sjuk är ett tre-årigt arvsfondprojekt som startade 1 januari 2018. Barn och unga med CF eller PCD i åldern 10-25 år ska starta och genomföra en podd. Vill du veta mer eller helt enkel delta i podden, klicka här.

​Stiftelsen Riksförbundet Cystisk Fibros Forskningsfond har beslutat om följande utdelning av stipendier och forskningsbidrag 2019: Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *