Tisdag 19 november

Ännu en dag full med möten. Afasiföreningen har Mötesplats Afasi på “storan”, Ge makten vidare har två olika möten. Föreningen Balans, Hörselskadades familjeförening, Stroke Uppsala, Hörselskadades förening Uppsala och Diabetesföreningen Uppsala har varsina möten.

Färdtjänstresan

Synskadades Riksförbund  – ett spel om färdtjänsten

Vi har tagit fram ett spel för som visar hur krånglig och orättvis vardagen är för oss som är beroende av färdtjänst – testa spelet och se hur det ser ut i din kommun här: www.fardtjanstresan.se

#syntolkning Illustration av spelplan med spelpjäser, tidtagarur, stationshus och tärning i rött och blått. Högst upp texten ”Färdtjänstresan Livspussel Pro – ett spel bortom kontroll”. Längst ned SRF:s logotype.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *