Måndag 2 september

Färdtjänst och skoltaxi – suck!

Neuro Uppsala – Knivsta kommer på torsdag den 5 september kl.17.00 att via Facebook ha en livesändning ang färdtjänsten. Det kommer att vara diskussioner och frågor. Vet att HSO Uppsala kommuns ordförande Fredrik Larsson också ska ha ställt frågor till ansvariga. Återkommer i detta.

Dagens möten är Synskadades Riksförbund Uppsala län, som har trafik- och miljö möte. Intresseföreningen för schizofreni och andra psykossjukdomar ”IFS” och Föreningen Sveriges Dövblinda Uppsala-Gävleborgs län ”FSDB” har möten. HSO Uppsala kommun har skrivarcirkel och Reumatikerföreningen har sittgympa och paraffinbad på ”storan”.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s