Torsdag 29 oktober

Idag så har vi lite städ- och fixardag här. Vi kollar så möbler osv är hela, att saker funkar. Så det innebär att under dagen så är det inga föreningar som kan vara inbokade här. Men senare idag, så är Ge makten vidare, Astma- Allergiföreningen i Uppsala län, Afasiföreningen Uppsala län och Hörselskadades distrikt i Uppsala län inbokade.

CF-spelen 2019
Välkommen till en dag på Furuviksparken med rörelseglädje, inspiration, nya möten och kära återseenden!

LÖRDAGEN DEN 31 AUGUSTI KOMMER 2019 ÅRS UPPLAGA AV CF-SPELEN ATT ÄGA RUM PÅ FURUVIKSPARKEN UTANFÖR GÄVLE!

Parken öppnar för allmänheten klockan 10.00 och avslutar med konsert vid 20.00. Själva CF-Spelen äger rum ca kl. 11.30-14.30 på en egen yta precis innanför huvudentrén där alla parkens besökare passerar. Under denna tid kommer det finnas många tillfällen för barn, unga och vuxna att pröva våra aktiviteter: parkour, fotbollsfreestyle, yoga, klättring med mera. På vår scen kommer vi ha spännande och intressanta samtal om både sjukdom, hälsa och träning. Vi kommer även att livesända podcasten ”Osynligt sjuk”. Utöver detta kommer vi att ha musik, ge kostråd samt hålla ett flertal extra aktiviteter såsom tipsrunda (runtom i hela parken), tävlingar samt en och annan överraskning.

Läs mer på CF:s hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *