Torsdag 13 juni

Idag så kommer vi att tacka av Nahal, hon har sin sista officiella arbetsdag här imorgon fredag. Nahal går vidare till nya äventyr i Stockholm.

Men även vanliga möten kommer att äga rum här idag. Det är Synskadades Riksförbund Uppsala län, Neuro Uppsala – Knivsta och NSPH som har möten.

NSPH är en samverkan mellan flera olika föreningar, såsom Föreningen Autism, Föreningen Balans Uppsala, Föreningen Ymer, IFS Uppsala län (Intresseförening för schizofreni och andra psykoser), RFHL Uppsala län, RSMH lokalavdelningar i Uppsala län, Uppsala Ångestsyndromsällskap och Attention Uppsala.

Efter bildandet i februari 2008 har Ananke i Uppsala län, Uppsala demensförening och RUS Uppsala tillkommit som medlemsorganisationer. En representant från Uppsala kommuns brukarnätverk för psykiatrin deltar också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *