Fredag 10 maj

Inte en enda förening är inbokad idag, i skrivande stund. Det kan ju bli ändringar under dagen.  Stina Rosén är den som bemannar reception. Imorgon lördag är Ge makten vidare inbokade under hela dagen på “storan”.

Nu är lokalbokningen för 2020 redo för era planerade möten, så hör av er till reception för att boka tfn. 018-56 09 00 eller e-post: info@c.hso.se.

Torsdagsbladet kom ut igår, som vanlig med en massa bra info och inbjudningar. En inbjudan om assistanshundar och en litteraturcirkel på stadsbiblioteket för att nämna några aktiviteter du kan ta del av. Även info om tillgängliga vallokaler inför EU-valet 26 maj. Som vanligt i två olika format, en pdf och en som är anpassad till talsyntes.

Torsdagsbladet 20190509 pdf

Torsdagsbladet 20190509 docx

Kulturernas Karneval – Uppsala Varmaste folkfest

25 – 26 maj i Engelska parken i Uppsala.

Kulturernas Karneval är ett stort kulturmöte och en varm folkfest som innefattar ett dundrande karnevalståg och en 2-dagars festival fylld av konserter, dansföreställningar, workshops, teater, en omfattande mat- och hantverksmarknad och barnaktiviteter. Evenemanget har under sina 10 år blivit ett av Uppsalas största evenemang och är en varmt uppskattad tradition i Uppsalas kulturliv. Det är fri entré till festivalen som under årens lopp har gett tusentals besökare härliga kulturupplevelser och nya intryck.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *