Måndag 6 maj

Fullt hus hela dagen.
Volymen på Max, Ge makten vidare, Reumatikerföreningen, Neuro Uppsala-Knivsta och Intresseföreningen för schizofreni och andra psykossjukdomar “IFS” har möten. Reumatikerföreningen har även sittgympa och paraffinbad.

Krisberedskapsveckan 6-12 maj

Krisberedskapsveckan är en nationell kampanj som i år pågår 6–12 maj. Veckan samordnas av myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). Målet med veckan är att fler människor ska vara förberedda inför en eventuell kris.

Det här händer i Uppsala kommun

Under krisberedskapsveckan ordnar Uppsala kommun informationsinsatser för dig som medborgare, tillsammans med Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB)Civilförsvarsförbundet och Försvarsutbildarna.

Läs mer på uppsala.se

Välkommen till en folkfest mitt i Svartbäcken!

Lördag 18 maj, 11:00-15:00.
Fyrisgården, Svartbäcksgatan 58.

Varje år fyller vi åkanten med loppisbord och huset samt vår trädgård med aktiviteter för såväl ung som äldre! Det bjuds på legoverkstad, hoppborg för barn, slöjd, tovning, livemusik, tipsrunda, nylagade delikatesser, fika och fiskdamm.

Vill du vara med och sälja?

Nu har vi öppnat anmälan till årets broloppis! Som medlem i föreningen Fyrisgården får du ställa upp ett bord gratis. Obs! Medlemskap krävs för att sälja på vår broloppis, men det kostar endast 100kr per år. Du kan kontakta oss på 018-23 87 44 eller maila oss på exp@fyrisgarden.se för mer information.

Läs mer på Fyrisgårdens sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *