Fredag 26 april

Inga möten inbokade, i skrivande stund i vart fall. Kan komma in spontana rumsbokningar. Imorgon lördag så har RSMH möte på “storan”.

Ska ni boka mötesrum hos Funktionsrätt Uppsala län? Kom ihåg att:

skriva upp datumet ni bokat i kalendern. Kostnadsfri avbokning gäller fram till 24 tim före bokning.
låsa! Ni som bokat lokaler utanför vanliga öppettider ansvarar för att låsa ytterdörren efter er! Om ingen mötesdeltagare har nyckel, så kan man tillfälligt kvittera ut en under receptionens öppettider, mån – tors 9.00–16.00 och fredagar 9.00 – 13.00. Denna ska återlämnas snarast efter mötesdatum.
ni kan låna dator och kanon vid lokalbokning. Dessa ska kvitteras ut i tid, och rutin för återlämning ska diskuteras med reception.
städa efter er! Bord och stolar som flyttats runt ska ställas tillbaka. Ytor ska torkas av. Disken ska tas med in till köket och sättas i diskmaskin! Trivseln i lokalerna är ett gemensamt ansvar trots allt.

Vid frågor, kontakta reception i god tid, vi hjälper gärna till!

Välkommen till Fibrocirkeln på Ekolnsnäs!

Välkommen att delta i en studiecirkel om Fibromyalgi.

Vi kommer att verka som en samtalsgrupp med fibromyalgi som förtecken där ordet är fritt och så även svaret. Det blir fikapaus och vi avslutar dagarna med sittgympa och avslappning.

Måndagar kl.13.00 – 16.15, start 6/5 2019 Föreningsgården Ekolnsnäs

Föreningsgården ligger på Lövängsvägen 49, Uppsala (mellan Skärholmen och Vårdsätra Gård). För dig som inte kommer med bil eller cykel föreslår vi buss 11 (hållplats Gullvivevägen).

Kostnad: 100 kr (kaffe/te ingår, ev. fika- bröd får  va r  o c h  e n  ta med  sig  själv).
Anmälan till: ekolnsnas@gmail.com eller 070-171 90 85

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *